Izaberite dio sustava
sa kojim imate tegobe i izlistat će vam se popis naših proizvoda!
ŽIVČANI SUSTAV DIŠNI SUSTAV PROBAVNI SUSTAV UROGENITALNI SUSTAV LOKOMOTORNI SUSTAV SPECIFIČNI SUSTAV IMUNO SUSTAV KOŽA
Novosti
HERBASTYLE by Vextra od A do Ž

Poštovani kupci, 

naša novogodišnja odluka je bila da ćemo se puno više družiti s Vama uz čaj. 

Ovo je prvi korak ka ostvarenju iste. 

Najbolji način za kvalitetno druženje uz šalicu čaja jeste i učenje o istom  te tako od danas PONEDJELJAK rezervirajte za rubriku  Herbastyle by Vextra od A do Ž gdje Vam donosimo članke o ljekovitim biljkama popraćene stručnom i znanstvenom literaturom. 

Čitajte nas svaki ponedjeljak u Tea Time terminu u 12:00 h.

Prošetajmo zajedno kroz hercegovačko bilje i upoznajmo zdravu i ljekovitu  stranu čaja i biljnih preparata na dohvat ruke. 

Očekuju Vas saznanja o svim biljkama prisutnim u Biljnoj ljekarni Vextra, o različitim recepturama, načinima uporabe i doziranjima. Upoznat ćemo Vas i sa novim proizvodima dostupnim u prodaji, njihovom sastavu i djelovanju. 

Dijelit ćemo savjete i recepte za kućnu uporabu, a sve ćemo to popratiti  nagradim igrama, kvizovima znanja i ČAJANKAMA. Neka naš web bude Vaš pouzdan izvor kvalitetnih i pravih informacija sročenih strukom i dugogodišnjim iskustvom. 

Nadamo se da će naši poučni članci postati vaša tjedna literatura.

Ukoliko želite primati naše članke na Vaš osobni mail, kontaktirajte nas putem društvene mreže facebook ili putem maila. ostavite podatke te ćemo Vas dodati na našu Herbasytle favorit listu. 

Vaša Vextra

Piše: M.R.

Vextra

Morate biti registrirani za komentare!