Izaberite dio sustava
sa kojim imate tegobe i izlistat će vam se popis naših proizvoda!
ŽIVČANI SUSTAV DIŠNI SUSTAV PROBAVNI SUSTAV UROGENITALNI SUSTAV LOKOMOTORNI SUSTAV SPECIFIČNI SUSTAV IMUNO SUSTAV KOŽA
Vextra sadržaj
VEXTRA SOS ČAJEVI!

Uskoro nam i zvanično stiže zima, a sa njom i prehlada i gripa. Ako ne želite da se u narednom periodu borite sa grloboljom, otežanim disanjem, šmrcanjem i kihanjem za Vas u ponudi izdvajamo naše dvije čajne mješavine: Čajna mješavina IMUNOSTIMULANS i Čajnu mješavinu PREHLADA I GRIPA.

Čajna mješavina IMUNOSTIMULANS je mješavina pomno odabranog bilja koja brani organizam od sezonskih prehlada, hunjavica i viroza. U svom sastavu sadrži Echinaceu (Echinacea purpurea herba), koja kao antibakterijska, antivirusna i protuupalna biljka poboljšava imunosni sustav, Bijelu imelu (Visci albi herba), Kadulju (Salviae folium) već od davnina poznatu kao antiseptik, Matičnjak (Melissae folium) koja lagano smiruje i blagotvorno djeluje na imunitet, Neven (Calendulae flos) i plod Šipka (Rosae pseudo fructus) koji obiluje vitaminom C. Jednu veliku žlicu ove mješavine prelijte sa 250 ml ključale vode, zagrijte do ključanja i ostavite poklopljeno 15- 20 minuta. U procijeđen čaj dodajte limun i med. Tijekom dana poželjno je popiti 3 šalice ovog čaja.

Ukoliko ste već prehlađeni, onda uzmite našu čajnu mješavinu PREHLADA I GRIPA, za ublažavanje simptoma. Dobričica (Hederae terrestris herba) koja se koristi kod bolesti dišnih puteva, Kamilica (Matricariae flos) koja djeluje protuupalno i doprinosi okusu čaja, lipa (Tiliae flos et bracteis) koja pomaže kod kašlja i čiti krv, Majčinu dušicu (Serpylli herba) koja djeluje antimikrobno, Vranilovku (Origani herba) biljku sa izuzetnim antibakterijskim učinkom, Vrbu koru (Salicis cortex) prirodni antipiretik i Zovu (Sambuci flos) koja pospješuje lučenje znoja te izbacivanje toksina, komponente su koje čine sastav ove mješavine. Priprema se na način da veliku žlicu mješavine prelijte sa kipućom vodom i zagrijete do ključanja, te ostavite 15 do 20 minuta, nakon toga pijete zaslađeno po želji.

Stoga nemojte čekati da vas prehlada i gripa odvuku u krevet, već potražite naše čajne mješavine u Vextra biljnoj ljekarni.

Piše: mag. ing. techn. aliment. Nevena Ćorić

Vextra

Morate biti registrirani za komentare!